Tekniikan messuja taas ensi vuoteen – päivitä tietosi

Messu- ja kongressitapahtumia on jälleen siirretty ensi vuoteen. Uusimpina syys-lokakuuksi suunniteltu Oulun Pohjoinen teollisuus ja Tampereelle lokakuuksi suunniteltu Energia siirtyy vuodella eteenpäin. Kannattaakin katsoa netistä koko ajan päivittyvä messulistamme 2020-2021.

Uusimpana Suomen messujen Expomarkin Pohjoinen Teollisuus siirtyy ensi vuoteen. Laaja-alaisen tekniikan tapahtuman uusi ajankohta Ouluhallissa on 2.-3.6.2021.  Edellisen kerran Pohjoinen Teollisuus järjestettiin Ouluhallissa vuonna 2018.

Kulunut vuosi on laajemminkin mullistanut monien tapahtumajärjestäjien suunnitelmia. Tapahtumien ajankohtia on myöhennetty, mutta myös päädytty siirtämään tapahtumia ainakin seminaarien osalta digitaaliseksi. Niiden osalta siirtyminen on ollut varsin helppoa, mutta suurien fyysisten megatapahtumien digitalisointi onkin selvästi vaikeampaa.

Uuden tekniikan alueella seuraava iso tapahtuma on marraskuussa Münchenissä, jossa järjestetään Electronica2020-messut. Aiempien 17 hallin sijasta käytössä tulee olemaan vain seitsemän hallia. Uutena laajennuksena seminaari- ja kontaktitoiminnot luvataan siirtää verkkoon. Tarkempia tietoja digitaalisesta tarjonnasta vielä odotetallaan.

Tampereen Energia2020-tapahtuma ilmoitetaan myöa siirtyvän tältä vuodelta ensi syksyyn, mutta tarkat päivämäärät eivät ole vielä selvillä. Loppuvuoden aikana silti monen muunkin tapahtuman järjestäminen varmaan varmistuu. Siksi pyrimme päivitämään 2020-2021-messu- ja kongressilistaa koko loppuvuoden ajan netissä.

Lisää: Päivitetty uuden tekniikan messu- ja kongressilistaus 2020-2021 (LINKKI).