Mittauslaitetietoa verkkolähetyksinä – osin suomeksi

Verkko tarjoaa runsaasti video- ja laajempaakin webinaari-lähetyksiä uuden tekniikan kehittäjille. Piirivalmistajien lisäksi monilla mittauslaitevalmistajilla on netissä kiinnostavia verkkokursseja. Nyt Rohde & Schwarz tarjoaa osan tarjonnastaan myös suomen kielellä.

Verkkokursseja on ollut tarjolla ennen koronaakin, mutta viimeistään viruspandemia on pistänyt valmistajat panostamaan webinaareihin. Myös moni fyysinen messu- tai kongressitapahtumakin on muuttunut koronan takia verkon digitapahtumaksi.

Suurin osa verkkokurssien tarjonnasta on englanninkielisiä, mutta moni käyttäjä on edelleen toivonut suomen kielistä tarjontaa. Siihen tuo apua Rohde & Schwarz, joka on listannut syksyn verkon webinaarilistaansa mmutamia tapahtumia englannin lisäksi  myös suomeksi.

Tulevissa webinaareissa tullaan demonstroidaan ​​mittauslaitteiden ominaisuuksia ja sovellusmahdollisuuksia laajalla tuotealueella, mukaan lukien oskilloskoopit, signaalianalysaattorit, signaaligeneraattorit ja teholähteet. Jokainen verkkoseminaari koostuu muun muassa teknisestä esityksestä, käytännön esittelystä ja kysymysvastaus-osuuksista.

Lisää: Rohde & Schwarzin webinaarit (LINKKI, osa tarjonnasta suomeksi).