Uuden ajan kommunikaattori – Ei Nokialta vaan Samsungilta


Nokian uuden ajan kommunikaattori olisi voinut olla toisessa tilanteessa tällainen, mutta nyt kuvan laitteen tekijä on Samsung. Kahden kokeilun jälkeen yritys on tuonut tarjolle kokonaan uudelleen suunnitellun tabletin ja älykännykän yhdistävä laite eli uuden ajan kommunikaattori.

Syyskuun 18. myyntiin tulevassa Samsung Galaxy Z Fold2:sa on edeltäviä malleja suurempi koko etuosan kattava 6.2 tuuman AMOLED-näyttö sekä avattuna 7,6 tuuman 2208 x 1768 pikselin AMOLED-tablettityyppinen päänäyttö.

Uusi saranamekanismi estää aiempien mallien ongelman eli pölyn ja lian pääsyn sisään rakenteeseen. Lisäksi uudensaranatekniikan avulla puhelinta voi pitää avoinna eri kulmissa kannettavan mikron tapaan.

Uuden Galaxy Z Fold2:ssa on 5G-yhdeydet. Akku on kahdessa osassa, kooltaan 4500 mAh, jonka luvataan kestävän koko päivän. Tarjolla on Super Fast Charging16 -pikalataus ja langaton lataus.

Samsungin Galaxy Z Fold2 on myös varustettu valmistajan mukaan aiempa paremmalla äänellä, jota koskaan on Galaxy-tuotteessa kuultu. Siinä on kaksi kaiutinta selkeämmällä ja parannetulla stereoäänellä. Puhelin painaa 282 grammaa ja suositushinta on 2099 euroa.

Lisää: Samsung Galaxy ZX Fold2 (LINKKI).

Kuvat: Samsung