Product Design Gala 2020 koronan varjossa

Aalto-yliopiston Product Design Project -kurssin lopputyöt esiteltiin viime perjantaina koko päivän kestävässä tapahtumassa. Tilaisuus piti olla jo toukokuussa, mutta siirrettiin korona-pandemian takia kesän jälkeiseen aikaan.

Aallon kansainvälinen Product Design Gala on 23 vuoden ajan PdP-kurssi (Product Development Project) on tuonut yhteen vuosittain uusia tekniikan, muotoilun ja kauppatieteiden opiskelijat ratkomaan teollisuuden antamia kehityshaasteita.

Kaikkiaan kehitystiimejä oli 12 ja tilaajayrityksiä ABB, Airbus, Aurora Propulsion Technologies, CAEN Spa & University of Manchester, Futudent, GRK (ex-Winco), Heimdall, HitSeed, Imagine, Logisnext (ex-Rocla), Trenox ja SkyEcho.

Viime perjantaina tiimit pääsivät esittelemään yhdeksän kuukauden ajan kehittämiään  teollisuusyritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden antamia tilaustöitä.

Koronan takia Aallon Design Factoryn tiloissa oltiin varauduttu käsidesien ja etäisyyksien pitämisen muodossa. Paikalle sai liäksi tulla  vain terveenä ja oltuasi yhtäjaksoisesti Suomessa 14 päivän ajan. Lisäksi tapahtumaan oli myös mahdollisuus osallistumiseen verkon kautta. ’

Lisää: Ennakkovideot ja lisätietolinkit (LINKKI) ja Pdp-kurssin pääsivu (LINKKI).

Kuva: Pdp2020-video, Facebook