Lähes äänetön näppäimistö + hiiri

Logitech on tuonut tarjolle äänettömämmän version langattomasta MK295-nappimistön ja hiiren sisältävästä paketistaan. Uusi SilentTech-rakenne vähentää yrityksen mukaan jopa 90 prosenttia näppäimistön ja hiiren painikkeiden napsautusäänistä.

Uusittu Logitech MK295 Silent Wireless Combo -yhdistelmäpaketti koostuu MK295-näppäimistöstä ja pienikokoisesta MK270-hiirestä. Uusi nappaimisto-hiiri-paketti soveltuu hyvin avokonttoreihin ja kotitoimistoihin.

Uusi näppäimistö on suojattu roiskeilta, joten esimerkiksi vahingossa läikytetty kahvi tai vesi ei pääse aiheuttamaan tuhoa näppäimistölle.

Paristokäyttöinen näppäimistö toimii yksillä paristoilla jopa kolme vuotta. Uusittu Logitech MK 295 tulee elokuussa myyntiin mustana ja valkoisena.

Pyöreäreunaiseksi muotoiltu kompakti hiiri on myös äänetön. Mukana tulevan pariston ansiosta virtaa riittää jopa puolentoista vuoden käyttöön.

Hiirtä voidaan käyttää jopa kymmenen metrin etäisyydeltä tietokoneesta ja sen virtaa voi myös säästää virtakytkimellä, jolloin hiiri ei kuluta virtaa esimerkiksi kannettavan tietokoneen mukana kulkiessa.

Lisää: Logitech (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja video (LINKKI).