Barcelonan mobiilimessut ensi kesään

Maailman suurimmaksi mobiilitapahtumaksi kasvanut MWC peruuntui helmikuussa ja nyt järjestäjä ilmoittaa siirtyvän tapahtuvan myös ensi vuoden helmikuulta vasta kesä-heinäkuun vaihteeseen. Katso muutkin muutokset päivitetystä 2020-2021 messu- ja kongressilistastamme.

Korona-viruksen aiheuttamat tapahtumien peruutukset alkoivat jo helmi-maaliskuussa, kun Barcelonan suuri Mobile World Conference peruutettiin. Tapahtuman piti toteutua seuraavan kerran ensi vuoden helmikuussa, mutta nyt järjestävä taho GSMA ilmoittaa siirtävänsä tapahtuman eteenpäin. Uusi aika on 28.6-1.7.2021.

Münchenin Electronica20 järjestetään marraskuussa vain virtuaalisena.

Saman luokan muutos oli kun joka toinen vuosi Münchenissä järjestettävä Electronica20 siirtyy fyysisenä tapahtuma eteenpäin ja tilalle viritetään virtuaalinen messutapahtuma. Sama on vuorossa myös tammikuussa Las Vegasin CES-messujen osalta, joka muuttuu kokonaan virtuaaliseksi verkkoon.

Suomalaismessuista ensimmäinen isompi peruuntuminen koski maaliskuuksi Tampereelle suunniteltua Konepajatekniikoiden tapahtumaa, jonka Tampereen messut siirsi suoraan kahden vuoden päähän keväälle 2022. Myös Alihankinta20 siirtyi vuodella ja korvaajaksi tuodaan verkkotapahtuma joulukuuksi.

Myös muita pienempiä uuden tekniikan seminaari- ja kongressitapahtumia on peruutettu Suomessa. Ruotsissa elektroniikkamessut S.E.E ja sen yhteyteen suunniteltu Embedded Conference Scandinavia siirtyy marraskuulta 2020 eteenpäin. Ja muutosten ja peruutusten tahti jatkunee edelleen, joten päivitämme 2020-2021-tapahtumalistaamme edelleen uusilla tiedoilla. Tämä viimeisin päivitys on tehty 24.9.2020 tietojen perusteella.

Lisää: Uusiteknologia.fi:n päivitetty messu- ja kongressilista 2020-2021 (LINKKI).

Kuvituskuva: MWC/Uusiteknologia.fi