Congatec laajensi Intel-korttitarjontaansa

Sulautettujen korttien Congatec laajentaan COM-korttivalikoimaansa 12 Intelin uudella Core-prosessorikortilla. Lisäksi yritys tuo  viisi Intelin Atom X6000E, Celeron ja Pentium T&J-suorittimiin perustuvaa korttia. Niiden sovellusalueina ovat sulautettujen ratkaisujen lisäksi teollisuuden reunalaskenta, IoT ja erilaiset valvontasovellukset.

Congatecin uusia Atom-, Celeron ja Pentium N&J-pohjaisia kortteja.

Congatec uudet COM-HPC- ja COM Express -moduulit ovat tarkoitettu nopeuttamaan teollisuuden tai muiden sulautettujen verkkojen reunalaskentasovelluksia.  Niitä ovat muun muassa teollisuuden sovellukset, IoT, konenäkö, valvonta, yhteistyörobotiikka, reuna-analytiikka ja tekoälylaskenta.

Congatecin uusimmat 12 Computer-on-Module-moduulia perustuvat Intelin 11. sukupolven Core -prosessoreihin, jotka tarjoavat  entistä enemmän suorituskukyä ja lähes kolminkertaisen Xe-grafiikkapuolen suorituskyvyn sekä uudet PCIe Gen4- ja USB4-liitännät.

Congatec esitteli muutama viikko sitten jo ensimmäisen uuteen Intel-suorittimeen perustuvat COM-HPC-korttinsa. Nyt Congatec tuo tarjolle myös viisi uutuuskorttia Intelin Atom x6000E-, Celeron- ja Pentium N&J-sarjan suorittimilla. Ne tulevat SMARC-, Qseven-, COM Express Compact- ja Mini Computer-on-Module -kortteina sekä Pico-ITX Single Board Computers (SBC) -tuotteena.

Lisää: Congatec (LINKKI), uudet Intelin Core COM- (LINKKI) ja Atom/Celeron/PentiumN&J-kortit (LINKKI) sekä COM-HPC-uutinen Uusiteknologia.fi:ssä 4.9.2020 (LINKKI) ja Congatecin myyntikanavat Eurooppa/Suomi (LINKKI).