Käyttäjälleen mukautuva VR-ratkaisu

Tietokonevalmistaja HP:n uusi  Omnicept yhdistää VR-kypärän ja ohjelmistokehitystyökalut samalle alustalle, mikä antaa sovelluskehittäjille  uudenlaisia keinoja kehittää hyperpersonoituja ja mukautuvia virtuaalielämyksiä. Kyse on kokonaisuudesta, joka sisältää VR-kypärän, ohjaimet sekä ohjelmistokehitystyökalut.

Uusi HP Reverb G2 Omnicept Edition ja Omnicept SDK tekevät HP:n mukaan virtuaalimaailmasta entistä inhimillisemmän ja henkilökohtaisemman. Uusi kokonaisuus sopii esimerkiksi yliopistojen, terveydenhuollon, tutkijoiden ja HR-osastojen käyttöön.

HP:n Omnicept-kypärän anturit mittaavat myös käyttäjän fyysisiä reaktioita. Esimerkiksi silmänliikkeitä seuraavat anturit tarjoavat paljon mahdollisuuksia sovelluskehittäjille.

Käyttäjän katse voi esimerkiksi paljastaa, mikä näkymässä on kiinnostavinta ja tarjoaa täten arvokasta tietoa suunnittelijoille.

Omnicept Edition -kypärä pystyy lukemaan antureillaan HP:n mukaan käyttäjänsä kognitiivisen kuorman, ja SDK-rajapinnalla oppimissovellusten kehittäjät voivat mukauttaa esimerkiksi opetusta vireyden ja kapasiteetin mukaan.

Reverb G2 Omnicept Edition perustuu erittäin korkean erottelun Reverb G2 -kypärään, joka toimii ilman ulkopuolisia VR-majakoita tai tolppia. Kypärässä on myös 3D-tilaääni sekä aiempaa luonnollisemmat eleet mahdollistavat ohjaimet. Uuden HP Reverb G2 Omnicept Edition -kypärän ja HP Omnicept SDK-kehitystyökalujen hinta ja saatavuus tarkentuvat valmisajan mukaan vasta myöhemmin.

Lisää: HP:n Omnicep-tietopaketti ja videot (LINKKI).