Kestotabletti rankkoihin olosuhteisiin

Samsung on esitellyt uuden version  rankkojen olosuhteiden Galaxy Tab Active -tablettitietokoneestaan. Uusi Tab Active3 on MIL-STD-810H-sertifioitu, joten se kestää haastaviakin olosuhteita. Mukana on myös kattavan tietoturvan lisäksi S-pen ja irroitettava akkuratkaisu.

Uuden version muutenkin parannettu iskunkestävyys sekä IP68-luokituksen mukainen vesi- ja pölytiiviys takaavat valmistajan mukaan, että vaihtelevat säät eivät ole ongelma laitteen käytölle. Myös laitteen S-pen -kynäratkaisu on myös vesi- ja pölytiivis.

Uutuuslaitteessa on Samsungin oma Exynos 9810 -piirisarja Octa-core 2.7 GHz + 1.7 GHz, neljä gigaa RAM-muistia ja 64 gigan sisäinen tallennustila. Langattomina yhteyksinä ovat Wi-Fi 6, MIMO ja 4G-tuki takaavat nopeat yhteydet ja tiedonsiirron.

Paikannusosio tukee GPS:n lisäksi Glonass-, Beidou- ja Galileo-satelliittijärjestelmät. Laitteessa on myös kiihtyvyysanturi, sormenjälkilukija, Gyro, geomagneettinen anturi, Hall-sensori, RGB-valoanturi, läheisyysanturi

PLS TFT -tyypin nestekidenäytön koko on kahdeksan tuumaa ja tarkkuus 1920 x 1200 pikseliä. Kun Touch Sensitivity -toiminto on kytketty päälle, laite on käytettävissä myös ohuilla työhanskoilla. Laitteen sivussa oleva ohjelmoitava painike mahdollistaa suoran pääsyn kaikkein käytetyimpiin sovelluksiin tai toimintoihin.

Uuutuuslaitteen mitat ovat 126.8 x 213.8 x 9.9 mm ja paino 430 grammaa. Vaihdettavissa oleva akku on kooltaan 5050 mAh ja se tukee pikalatausta USB-liitännän ja POGO Pin -liitännän kautta. Lisäksi Tab Active3 tukema Samsung DeX varmistaa kahden näytön toiminnallisuuden eli työt voivat jatkua tehokkaana, olipa käyttäjä sitten toimistolla tai kentällä.

Tab Active3 tukee myös Google ARCorea, mikä mahdollistaa uudet laajennetun todellisuuden palvelut. Laite on optimoitu myös kamerapohjaiseen viivakoodien lukemiseen. Tab Active3:ssa on NFC ja EMV Taso 1 -tuki maksuja varten. Laitteen takakameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja etukamera viisi megapikseliä.

Samsungin uutuus on osa yrityksen Enterprise Edition -konseptia, jossa ammattitason laitteet ovat saatavilla kahden vuoden ajan, säännölliset tietoturvapäivitykset taataan neljän vuoden ajaksi, ja mobiililaitteiden hallintaratkaisu Knox Suite kuuluu hintaan yhden vuoden ajaksi.

Lisää: Aiempi Samsung Galaxy Tab Active 2 (LINKKI) 14.11.2017 ja uusi  2020-vuoden malli Galaxy Tab Active 3 (LINKKI)