Tietoverkkoihin kaksi uutta lukkolaitetta

Oululainen Tosibox tuo markkinoille kaksi operatiivisiin verkkoihin tarkoitettua Lukko-etäyhteyslaitetta. Uudet Lock 200 -sarjan teollisuusreitittimet voivat toimia turvattujen etäyhteyksien päätepisteinä. Ne tarjoavat jopa 30 Mbit/s VPN-läpäisyn kahdellakymmenellä samanaikaisella yhteydellä.

Oululaisen Tosiboxin uusi 200-sarja seuraa kotelomuotoilultaan valmistajan jo aiemman 500-mallin viitoittamaa tietä. Uudet Lock 250 ja 210 ovat DIN-kiskokiinnitettäviä ja teollisuusolosuhteisiin tarkoitettuja ja sisältävät 2/2 x digitaalinen I/O, DC-virtaliitäntää.

Lukko 250 sisältää niistä integroidun Wifi-osuuden ja voi toimia vaihtoehtoisena yhteysmenetelmänä tai langattomien laitteiden tukiasemana.  Patentoidut ja auditoidut tietoturvaominaisuudet varmistavat, että ne noudattavat korkeimpia turvallisuusstandardeja.

Tosiboxin mukaan kaikki yrityksen OT-verkkokomponentit ovat yhteensopivia keskenään ja sisältävät päästä-päähän-salauksen laitteiden välillä. OT-verkko koostuu usein sekä edellisen sukupolven sovelluksista että uuden aikakauden tekniikasta, jossa tarvitaan etäkäyttöä, tiedonkeruuta ja verkon hallintaa.

Lisätietoja: Tosibox (LINKKI), tuotetiedot 200-sarjasta (LINKKI) ja jälleenmyyjät (LINKKI)