Nyt peruutettiin Embedded World 2021 – virtuaalitapahtuma tilalle

Uuden tekniikan messujen järjestäjät ovat siirtäneet loppu- ja ensivuoden tapahtumia eteenpäin tai muuttaneet tapahtumat verkkoon. Uusin virtuaaliseksi muuttuva tapahtuma on ensi vuoden maaliskuuksi 2021 suunniteltu Nürnbergin Embedded World, joka fyysisenä tapahtumana siirtyy vuoteen 2022.

Viimeisimmät tietodot kaikista loppuvuoden ja koko ensi vuoden messujen ja kongressien tarjonnasta voit katsastaa Uusiteknologia.fi:n tapahtumakalenterista, jota päivitämme koko loppuvuoden ajan uusimmilla muutoksilla ja lisäyksillä. Mukana on myös linkit kaikkiin tärkeimpien suomalaisten ja ulkomaisten messujärjestäjien sivuille.

Lisää: Uuden tekniikan messu- ja kongressilista, päivitetetty 16.10.2020 (LINKKI)

Kuva: Messe Nürnberg, Embedded World

Päivitetty 16.10.2020