Suomalainen UPS varmistaa datakeskukset

Eatonin uusi 93PM G2 UPS skaalautuu entistä paremmin datakeskusten ja kriittisten tilojen tarpeisiin. Espoossa valmistettavassa UPS-ratkaisussa on mukana myös HotSync- ja Hot Swap -toiminnot häiriöttömän toiminnan jatkumiseen vikatilanteissa.

Eaton on julkaissut päivitetyn version markkinoiden johtavasta kolmivaiheisesta häiriöttömästä sähkönsyöttöjärjestelmästä. Uuden Eaton 93PM G2:n modulaarisen ja skaalautuvan rakenteen ansiosta kriittisten tilojen sähköjärjestelmän kapasiteettia voidaan kasvattaa liiketoiminnan mukaisesti.

Tehon lisääminen on helppoa ja nopeaa käytön aikana lisättävien 50 tai 60 kVA:n tehomoduulien ansiosta. UPS-laitteen akkukapasiteettia voidaan kasvattaa milloin tahansa lisäakustojen avulla. Eatonin Suomen tehtaalla valmistettava 93PM G2 tulee saataville tammikuussa 2021.

Laitteen tietoturvaa on parannettu Eaton Network-M2 ja Industrial Gateway -verkkokorteilla, jotka saivat ensimmäisinä IEC 62443-4-2- ja UL 29001-1-standardien mukaiset sertifioinnit. Ne suojaavat järjestelmää tietoturvauhilta.

Perinteisessä UPS-järjestelmässä UPS-laitteiden välisen tiedonsiirron katkeaminen aiheuttaa järjestelmän siirtymisen ohitustilaan, pois verkkohäiriöitä korjaavasta kahden muunnoksen tilasta. Eaton 93PM G2 -laitteen HotSync-toiminto eliminoi yksittäisen vian vaikutukset, mikä lisää luotettavuutta.

Eaton 93PM G2 UPS on yhteensopiva Eaton Intelligent Power Management -ohjelmiston kanssa. Se valvoo ja ohjaa UPS-järjestelmää keskeisenä osana sähkö- ja IT-infrastruktuuria. Ylläpitoa ja huoltoa tukee uusi kaukovalvontatoiminto, joka on 93PM G2 -järjestelmässä vakiona

Lisää: Eatonin 93PM G2 UPS (LINKKI)

Päivitetty 11.11.2020