Keysight laajentaa skooppitarjontaansa

Keysight laajentaa Infiniium EXR-oskilloskooppisarjaansa sekasignaalimittauksiin soveltuvilla uutuusmalleilla. Niistä kuvan ykkösmalli tarjoaa kahdeksan 2,5 gigahertsin analogia- ja 16 digitaalikanavaa, mutta mallisto lähtee 500 megahertsin ja neljän kanavan mallista. Kaikissa uutuuksissa on 15,6 tuuman teräväpiirtonäyttö.

Keysightin uudet EXR-sarjan jäsenet laajentavat tuotevalikoimaa entistä suuremmalla kanavamäärällä, joka antaa suunnittelijoiden mahdollisuuden työskennellä suuremman kaistanleveyden signaalien kanssa samanaikaisesti useammissa analogisissa ja digitaalisissa kanavissa. Koko  EXR-sarjassa on 4–8 kanavaa ja kaistanleveyttä 500 megahertsistä aina 2,5 gigahertsiin. Mallit ovat myös laajennettavissa.

Keysightin koko Infiniium-skooppimallisto S-, V-, Z-sarjasta MXR-, UXR ja uusimpaan EXR-mallisarjaaan.

EXR-sarjan toiminnot on integroitu yhdeksi alustaksi. Valmistajan oman asic-piirin ohjaama prosessointi mahdollistaa eri instrumentteja yhdessä laitteessa, mukaan lukien oskilloskooppi, digitaalinen jännitemittari, signaaligeneraattori, Bode-piirturi, laskuri, protokolla-analysaattori ja logiikka-analysaattori.

EXR-malleissa on iso 15,6 tuuman teräväpiirtonäyttö (1920 x 1080), jonka avulla käyttäjät voivat käyttää sekä sisäänrakennettuja sovelluksia että lisäsovelluksia. Laite on mahdollista liittää myös ulkoiseen HD-näyttöön. Muistina 500 gigatavun SSD-levy, jonka voi laajentaa myös yhteen terabittiin. Laitteiden koko on 33 x 44 cm x 23 senttiä ja paino 14,5 kiloa.

EXR-sarja tarjoaa myös ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat esimerkiksi virheenjäljitystä tai virrankulutuksen mittaamista. PathWave Infiniium Offline Analysis -ohjelmisto antaa mahdollisuuden tehdä analyyseja ja tietojen käsittelyä mittausten jälkeen. Tuloksia voidaan analysoida myös Infinium Offline -ohjelmiston kautta.

Lisää: Keysight (LINKKI), EXR-sarjan tuotetiedot (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)