Ohjelmoitava teholähde laitekehikkoon

Teholähdevalmistaja XP Power on tuonut viisi uutta laitekehikkoihin sopivia 1500 watin tehoisia ohjelmoitavia tasavirtalähteitä.  Uutuudet on suunniteltu teollisuuteen ja erilaisiin laboratorioratkaisuihin. 

XP Powerin uusi PLS1500 -sarjan kattaa viisi 1500 watin teholuokituksella varustettua 1U-korkeaa 19 tuuman räkkiin asennettavaa ohjelmoitavaa DC-virtalähdettä.

Laitteet tarjoavat maksimissaan 30, 50, 100, 200 ja 400 voltin tasavirtalähtöjännitteen.  Jos tarvitaan suurempaa virtaa, jännitettä, tai kokonaistehoa, mitä yksi laite pystyy tarjoamaan, voidaan virtalähteitä kytkeä rinnan sekä sarjaan.

Enintään neljä yksikköä voidaan kytkeä rinnakkain suurempaa tehoa (6 kilowattiin asti) varten. Kaksi virtalähdettä voi myös kytkeä sarjaan, jolloin on mahdollista saavuttaa 800 voltin lähtöjännite.

Digitaaliset kiertosäätimet etupaneelissa mahdollistavat lähtöjännitteen ja virran säätämisen jopa 0,1 prosentin tarkkuudella. Laite pystyy ohjaamaan sekä mittaamaan jännitettä ja virtaa 12 bitin tarkkuudella.

Laitteissa on myös kauko-ohjausmahdollisuus USB-, Ethernet- ja analogisen ohjauksen tulojen kautta.  USB- ja Ethernet-tulot ovat SCPI-yhteensopivia, ja ne tukevat National Instrumentsin LabVIEW- ohjelmiston avulla, joka tukee myös virtuaalisia IVI-instrumentteja.   PLS1500 on myös LXI-sertifioitu.

PLS1500-sarjan mallit on sertifioitu myös standardien IEC 60950-1 ja IEC 62368-1 (EN / UL / CSA) mukaisesti. Ne ovat CE-merkittyjä EMC-direktiivin 89/336 / ETY mukaisesti luokan A-tuotteena. Suojauksina teholähteet sisältävät testattavan yksikön (UUT) suojauksen, ylijännitesuojan (OVP), ylivirtasuojan (OCP) ja maksimitehon suojan (OPP). Teholähteillä on 3 vuoden takuu

Lisää: XP Power (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)