Kyberturvallisuustapahtuma siirtyy verkkoon – 11.3.2021

Aiemmin kolmesti perinteisenä seminaaritapahtumana järjestetty Cyber Security Nordic toteutetaan 11. maaliskuuta päivän mittaisena verkkotapahtumana, jossa paneudutaan digiturvallisuuden uuteen normaaliin keynote-puheenvuoroin, käytännön esimerkein ja keskusteluin.

Cyber Security Nordic Kick-Start -verkkotapahtuman 11.3.2021 järjestää Messukeskus yhteistyössä Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry:n kanssa. Strategisia kumppaneita ovat Accenture Security, F-Secure, Microsoft ja Trend Micro. Tapahtuma on maksullinen.

’’Vuosi 2020 jää historiaan nivelkohtana, jolloin moni yritys ponnisti pakon edessä ennennäkemättömään digiloikkaan. Kyberturvallisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan ja olennainen osa valmistautumista pandemian jälkeiseen aikaan’’, sanoo tapahtumasta vastaava Riikka Telin Messukeskuksesta.

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa tietoturva-asiantuntijat Jussi Ryynänen Accenturesta, Jyrki Tulokas F-Securesta, Juha Tschokkinen, Tony Lintunen ja Ville Päivinen Microsoftilta, Kimmo Vesajoki ja Kalle Salminen Trend Microsta, Kimmo Rousku Digi- ja väestötietovirastosta, kyberturvallisuusjohtaja Rauli Paananen liikenne- ja viestintäministeriöstä ja tietokirjailija Petteri Järvinen.

Verkkotapahtumassa on myös paneelikeskusteluja valmistautumisesta pandemian jälkeiseen aikaan ja julkisen hallinnon digiturvasta. Tapahtuman moderaattoreina toimivat Mika Susi ja yrittäjä, moniosaaja Tomi Kaukinen.

Cyber Security Nordic Kick-Start pohtii ennakkotietojen mukaan myös, miten eri lähteistä tulevan datan yhdistely skaalautuvaksi tietovarastoksi mahdollistaa ja yksinkertaistaa päätöksentekoa organisaation eri tasoilla johtajista tuotekehitykseen.

’’Kyberturvallisuudessa ei ole kyse ainoastaan verkkomaailman uhkien torjunnasta, vaan se tarjoaa yrityksille myös mahdollisuuksia kasvuun ja kilpailukyvyn parantamiseen, sanoo Mika Susi Kyberala ry:stä.

Lisää: Cyber Security Nordic Kick-Start 11.3.2021 (LINKKI)

Kuvituskuva: Suomen messut