Langaton tarratulostin verkkokaapeleiden merkitsemiseen

Brother esittelee uuden langattomalla WLAN-valmiudella varustetun PT-E550WNIVP-tarratulostimen, joka on tarkoitettu erityisesti verkkoinfrastruktuuri- ja kaapelimerkintöjen tulostamiseen. Yrityksen tarravalikoimaan on lisätty myös itselaminoituvia tarranauhoja.

Merkinnät kestävät pitkään ja täyttävät tietoliikennekaapelin merkintää koskevien ANSI TIA-606-C- ja ISO/IEC 14763-2 -standardien vaatimukset. Uusi paketti sisältää kaiken tarvittavan koko verkkoinfrastruktuurin merkitsemiseen kytkentäpaneeleista, kytkentäkaapeleista, optisista kuitukaapeleista, etulevyistä ja räkeistä laitteisiin.

PT-E550WNIVP-tarratulostin käyttää Brotherin ammattikäyttöön tarkoitettua tarranauhasarjaa, jossa on lujasti kiinnittyviä, taipuisia, itselaminoituvia ja kajoamisen paljastavia tarranauhoja.

Laitteen tarraleikkuri mahdollistaa suurien tarrasarjojen yhtäjaksoisen tulostamisen siten, että tarrat ovat numerojärjestyksessä ja helposti irrotettavissa taustapaperista, mikä helpottaa työskentelyä ja ehkäisee merkintävirheitä.

Uutuustulostin on Windows- ja Mac-yhteensopiva. Sitä voi käyttää myös älypuhelimilla, joihin on asennettu yrityksen iLink&Label-sovellus. Laite tukee myös Fluken Linkware Live -pilvipalvelua.

Suomessa myytävä paketti sisältää PT-E550WNIVP-tarratulostimen, yhden 24 millimetrin itselaminoituvan tarranauhan (musta teksti, valkoinen pohja) ja yhden yhden yhdeksän millimetrin lujasti kiinnittyvän tarranauhan (musta teksti, valkoinen pohja) sekä verkkolaitteen ja akun. Mukana toimitetaan myös kantolaukku.

Lisää: Brother (LINKKI), PT-E550WNIVP-tuotetiedot (LINKKI), tietos uudidts tarranauhoista (LINKKI) ja videolinkki tarroittamisesta (LINKKI).