Oululaiselle tietoturvayritykselle uusi toimitusjohtaja

Tietoturvayritys Tosibox saa maaliskuussa uuden toimitusjohtajan. Tehtävään on valittu Suomen IBM:n varatoimitusjohtajana aiemmin toiminut Kaija Snellman. Tammikuun lopulla yritys kertoi aiemman toimitusjohtaja Jarno Limnéllim siirtyvän uusiin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle. Hän on hakenut valtiollisen it-toimija Valtorin toimitusjohtajan virkaa.

Uutena toimitusjohtajana 1.3.2021 aloittava IBM:llä Kaija Sellman vastasi kumppaniliiketoiminnasta Pohjoismaissa ja ollut rakentamassa myös terveysteknologian ekosysteemiä vauhdittaen tekoälypohjaisten ratkaisujen saamista maailman markkinoille.

”Hänen osaamisensa ja kokemuksensa täydentävät Tosiboxin kasvustrategian toteuttamista sekä nopeuttaa transformaatiota toistuvalaskutteiseen ohjelmistoliiketoimintaan”, sanoo Tosiboxin hallituksen puheenjohtaja Sakari Suhonen.

Yrityksen jättävä Jarno Limnéll toimi Tosiboxin toimitusjohtajana vuodesta 2018 alkaen. Nyt hän on hakenut  Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin toimitusjohtajan virkaa, joka on tarkoitus täyttää 1.5.2021 alkaen viiden vuoden määräajaksi.  Hakijoita oli  Jarno Limnéllin lisäksi 16 muuta. Mielenkiintoista on että vielä 5.2.2021-hakijalistalla oli myös Tosiboxin vetäjäksi nyt valittu Kaija Snellman.

“Kiitän Jarnoa kuluneista vuosista Tosiboxin johdossa. Jarnon aikana yhtiön kannattavuus on  parantunut, liikevaihto kasvanut markkinaa nopeammin ja kansainvälistyminen on jatkunut”, kiitteli jo tammikuussa puheenjohtaja Sakari Suhonen.

Vuonna 2011 perustettu oululainen Tosibox tarjoaa laite- ja ohjelmistopohjaisia turvaetäyhteysratkaisja internetiin. Tekniikkaa käytetään muun muassa kiinteistö- ja teollisuusautomaatiossa sekä turvallisuusalalla.

Päivitetty