Autopiireille sulautettuja ohjelmistokehitystyökaluja

Yhdysvaltalainen Green Hills Software ja piirivalmistaja Infineon esittelevät Embedded World-verkkotapahtumassa uusia  kehitystyökalutuotteita saksalaisyrityksen Cypress Traveo II-ohjainpiireilleen. Kohteena on autojen sulautetut ohjelmistoratkaisut.

Green Hills Softwaren työkaluohjelmien uudet versiot lisäävät yrityksen mukaan ohjelmistokehittäjien tuottavuutta sekä helpottavat erityisesti turvallisuuskriittisten autosovellusten testaamista.

Uusien versioiden avulla  kehittäjät voivat kehittää ja testata helpommin tuotantotason ohjelmistoja Infineon-Cypressin Traveo II -piireille, joissa  yhdistyvät ARM:n Cortex-M4F:n ja kaksi Cortex-M7F:ää sekä laajat turvaominaisuudet. Piiri tukee myös ilmatietä tapahtuvia Fota-flash-päivityksiä (FOTA).

Traveo II-piirien ratkaisut voidaan kehittää amerikkalaisyrityksen Multi-kehitysympäristöllä (IDE) ja Probe virheenjäljitystyökaluilla. Niistä Multi IDE tarjoaa kehittäjälle moniytimisen virheenkorjauksen, ASIL D -sertifioidut optimoivat C/C++ -kääntäjät ja ajonaikaiset kirjastot, MISRA C Adherence Checking ja suorituskyvyn analysointityökalut.

Probe tarjoaa Multi IDE:een nopeat JTAG- ja jäljitysyhteydet eri prosessorimalleille. Probe tukee nyt myös Traveo II -piireille virheenkorjausta ja testikoodia suorittimen lepotilan aikana sekä virheenkorjauksessa flash-koodia rajoittamattoman määrän pysäytyspisteitä.

Lisää: Green Hills Softwaren Multi IDE (LINKKI) ja Probe (LINKKI) sekä Infineonin Cypress Traveo II-tuotetiedot (LINKKI1 ja LINKKI2).