Helsingin Teknologia21-messujen teemaksi kestävät ratkaisut

Korona  ei pitäisi loppuvuodesta enää estää tapahtumien järjestämistä. Siksi messujärjestäjät suunnittelevat jo täyttä päätä tulevia tapahtumia. Uusimpana Suomen messut kertoi marraskuun Teknologia21-tapahtuman teeman, joka on kestävän huomisen ratkaisut – Solutions for Sustainable Future.

Vastuullisuusteema tulee näkymään Teknologia-messuilla sekä ohjelmarakenteessa että esiintyjävalinnoissa. Teknologia 21 järjestetään  Messukeskuksessa Helsingissä 9.–11.11.2021.

Perinteinen teknologia-messukokonaisuus koostuu useista osa-alueista, joita ovat uusin automaatio, elektroniikka, hydrauliikka ja pneumatiikka, levytyö, koneenrakentaminen, AI ja robotiikka, kunnossapito sekä ICT.

Teknologia15

”Teknologia-messujen valmistelut etenevät suunnitellusti. Tapahtumalla on imua, sillä alan yrityksillä on selkeä tarve päästä tapaamaan ja verkostoitumaan pitkän tauon jälkeen”, arvioi Teknologia-messuista Messukeskuksessa vastaava Marcus Bergström.

Ensimmäistä kertaa mukaan liittyy myös uusi 3D-tulostamisen tapahtuma, jonka Messukeskus tuottaa yhteistyössä Suomen Pikavalmistusyhdistys FIRPA ry:n kanssa.

Messukeskus kertoo valmistautuvansa tapahtumien turvalliseen ja tehokkaaseen toteutukseen. Turvallisuus suurissakin tilaisuuksissa on otettu huomioon niin tiloissa, palveluissa kuin henkilöstön toiminnassa.

Teknologia-tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Pasilassa joka toinen vuosi. Edellisillä Teknologia 19 -messuilla vieraili kolmen päivän kuluessa 14 558 alan ammattilaista. Mukana oli lähes 500 näytteilleasettajaa koko teollisuuden tuotekirjon kanssa elektroniikasta robotiikkaan hydrauliikkaan. Aiemmin tapahtuma tunnettiin erillismessuista kuten Elkom, Eltek ja Automaatio.

Lisää: Teknologia21 (LINKKI) ja muut tulevat teknologia-alan tapahtuma 2021/2022 (LINKKI)

Kuvituskuva: Teknologia19