AMD:n sulautettu Ryzen sopii pikkukortille

Kontron on tuonut tarjolle uuden AMD:n Ryzenin sulautettuun V2000-versioon perustuvan COM Express Basic Computer-on-Module -moduulin. Uutuus on COM Express Type 6 -moduuli, joka tukee 16 rinnakkaista säiettä kahdeksalla ytimellä. Kortti sopii erityisesti verkon reunalaskentasovelluksiin.

COMe-bV26 -prosessorimoduuli on suunniteltu käytettäväksi IoT-reunalaitteissa, joiden on suoritettava yhä enemmän rinnakkaisia ​​prosessointitehtäviä. Lisäksi Kontronin uutuus sopii teollisuusautomaatioon, lääketieteellisiin kuvantamisjärjestelmiin, videonkäsittelyä vaativiin opastenäyttöihin ja uuden ajan peliautomaatteihin.

AMD:n 8-ytimen V2000 prosessorit tarjoavat korkean suorituskyvyn prosessorit avaavat uuden suorituskykyluokan. Se perustuu  Ryzen ”Zen 2” arkkitehtuuriin ja piirit valmistetaan taiwanilaisen TSMC:n seitsemän nanometrin prosessilla.

Uutuusmoduuli tarjoaa myös integroituja toimintoja sekä tehokkaan jäähdytyksen. Kortti tukee  maksimissaan 64 gigatavun muistia, tarjoaa kahdeksan PCIe-kanavaa ja siihen voidaan sijoittaa jopa yhden teratavun NVMe SSD Flash-levy.

COMe-bV26 teollisuusversio pystyy toimimaan 58 watin TDP-tehoprofiililla koko hyväksytyllä lämpötila-alueella 40 ° – + 85 ° Celsius. Kortin mitat ovat 95 x 125 mm (H x W x D)

Lisää: Kontron (LINKKI), COMe-bV26-tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI, valitse Finland)