Suomalainen siirtyy Qualcommin johtoon

Mobiilipiirivalmistaja Qualcomm on palkannut Pohjois-Amerikan uudeksi johtajakseen Nokia-kännyköitä tuottavan HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikkaan. Hän toimi aiemmin myös Nokialla ja Microsoftilla mobiilipuolen tehtävissä.

Noin kuukausi sitten Nokia-taustainen Juho Sarvikas kertoi jättävänsä kännykkävalmistaja HMD Globalin, mutta ei silloin vielä kertonut uuden työnantajansa nimeä. Uusimmassa twitter-viestissä hän kertoo siirtyvänsä 12. huhtikuuta Qualcommin palvelukseen Pohjois-Ameri

kan johtajaksi tittelillä Vice President & President of North America.

Sarvikas on ollut näkyvin suomalaistaho Nokian kännyköitä valmistavassa HMD:ssä. Tuotemerkkilisenssiä käyttävästä yrityksestä omistavat myös Nokia ja Qualcomm. Yritys on käyttänyt Qualcommin mobiilipiirejä kallimmissa malleissaan.

Lisää: Juho Sarvikkaan Twitter-sivusto (LINKKI)

Kuvituskuva: Twitter