Qualcommilta 5G-piiri IoT-ratkaisuihin

Qualcomm on julkistanut yhtiön ensimmäisen 5G-modeemipiirin 315, joka on kehitetty laajalti teollisuuden ja muihin  ammattitason IoT:n (IIoT) käyttötarpeisiin. Piiri tarjoaa gigabittiluokan nopeudet ja alhaisen tehonkulutuksen.

Qualcomm 315 5G IoT Modem täydentää yrityksen nykyistä IoT-ratkaisujen LTE-modeemien 5G-laajennuksena.  Uutuus on pinniyhteensopiva aiemman 212 LTE-mallin kanssa, joten tuotteiden päivittäminen nopeammiksi on helpompaa.

’’Uusi 5G IoT -ratkaisumme sallii saumattoman integroinnin edellisten sukupolvien laitteiden kanssa”, lupaa  Qualcommin tuotehallintajohtaja Jeffery Torrance.

Qualcommin uusi 5G-modeemipirii luvataan laitevalmistajille toisella vuosineljänneksellä. Piiriä tulevat hyödyntämään esimerkiksi IoT-tuotteissaan Bosch, Schneider, Siemens sekä IoT-moduuleissa Telit, Fibocom ja Quectel.

Lisää: Qualcommin 5G IoT-uutuus (LINKKI), 212 LTE IoT (LINKKI). 315 5G IoT Modem -tuotetiedot (LINKKI)