Cyber Security Nordic hybriditapahtumaksi

Kyberturvallisuuden kansainvälinen ammattilaistapahtuma Cyber Security Nordic järjestetään lokakuussa Helsingin messukeskuksessä hybriditapahtumana, jossa ohjelmaa voi seurata myös verkon kautta. Samalla siirtyy viikolla eteenpäin ja järjestetään 12.–13. lokakuuta 2021.

Cyber Security Nordic palaa jälkeen Messukeskukseen aiemmassa laajuudessaan. Tapahtuma paneutuu digitaalisen turvallisuuden uuteen normaaliin keynote-puheenvuoroin, case-esimerkein ja keskusteluin Ohjelman moderaattoreina toimivat kyberturvallisuuden asiantuntija Menny Barzilay  ja yrittäjä, moniosaaja Tomi Kaukinen. Esityskieli on englanti.

Tapahtumassa jaetaan myös Cyber Security Nordic -palkinto.  Kaksi vuotta sitten  palkinnon sai Women4Cyber-aloite, ja vuonna 2018 eversti evp Aapo Cederberg.

Cyber Security Nordic järjestetään nyt fyysisenä tapahtumana neljättä kertaa minkä lisäksi maaliskuussa 2021 järjestettiin päivän mittainen virtuaalitapahtuma.  Tällä kertaa ohjelmaa fyysisen tapahtuman lisäksi tapahtumaa voi seurata edelleen myös verkon kautta ja katsella tallenteina tapahtuman jälkeen.

Tapahtuman järjestää Suomen Messut toimeksiantajanaan Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry. Strategisia kumppaneita ovat Accenture Security, F-Secure, Microsoft ja Trend Micro. |

Lisää: Cyber Security Nordic 12.-13.10.2021 (LINKKI)