Skaalautuvat laitekehikot verkkoratkaisuihin

Schneider Electric tuo Euroopan markkinoille APC:n Easy Rack -laitekehikot it- ja verkkoratkaisuihin. Kehikot ovat muokattavissa, ja niitä on saatavana useissa eri koossa: korkeus 24–48U, leveys 600–800 ja syvyys 800–1 200 millimetriä.

APC Easy Rack-laitesarja tarjoaan kehikot erilaisiin toimintakriittisiin sovelluksiin, kuten verkotusratkaisuihin, reunalaskentaan, teollisuusympäristöihin, pilvipalveluihin ja omiin laitteisiin perustuviin datakeskuksiin asti.  Kehikoita sivuseinillä ja ilman sivuseiniä sekä yksi kokonaan osina toimitettava malli. Se helpottaa kehikon siirtämistä kohteisiin, joissa on tila- tai korkeusrajoituksia.

Sarja sisältää myös erilaisia lisävarusteita ja komponentteja, vaikka olennaiset ominaisuudet ovat niissä jo valmiina. Kehikoiden käyttöönotto on valmistajan mukaan nopeaa ja asennus onnistuu sujuvasti mihin tahansa IT-ympäristöön. Tarjolla on uutena standardikokona myös 800 x 800 milliä leveät ja syvät kaapit, jotka sopivat esimerkiksi verkkotilojen kaapelointi- ja kytkentäsovelluksiin.

Uudet Easy Rack -laitekehikot ovat lisäksi yhteensopivia Schneiderin avoimen ja tuotevalmistajasta riippumattoman EcoStruxure-IT-hallintaohjelmiston kanssa. Ratkaisu mahdollistaa esimerkiksi paikan päällä olevan ja hajautetun IT-infrastruktuurin etävalvonnan.

Schneider Electric osti American Power Conversion Corporationin vuonna 2007.  Laitteiden kyljessä on logo APC by Schneider Electric.

Lisätietoja: Schneider Electric (LINKKI), Easy Rack -tuotetiedot (LINKKI)