Uusi rajapinta sulautettuihin kortteihin

Serbialainen MikroElektronika on julkistanut uuden Sibrain MCU -rajapinnan  sulautettuihin korttijärjestelmiin.  Uuden Sibrain-ratkaisulla avulla voidaan kokeilla kehitystyön aikana useita prosessoripiirejä tarvitsematta investoida kalliisiin kehityslaitteistoihin tai opiskella kokonaan uusia työkaluja.

Jokainen MikroElektronikan Sibrain-kortti on varustettu kahdella nopealla 168-nastaisella mezzanine-liittimellä (yksi uros ja yksi naaras), jonka avulla kortit voidaan asentaa Sibrain-liitännällä mihin tahansa kehitysalustaan.​​

Sibrain-kortteja on tarjolla esimerkiksi Microchipin, STMicroelectronicsin, NXP:n ja Texas Instruments mikro-ohjaimiin. Serbialaisyritys MikroElektronikalla on listoillaan yli sata erilaista korttia, jotka kattavat esimerkiksi PIC32-, STM32-, TIVA-, MSP432-, Kinetis-ohjainpiriit. Tukilistaa  kasvatetaan koko ajan  lisää.

MikroElektronika on esitellyt ennen uutta Sibrain-rajapintaa vuonna 2011 mikrobus-liitänännän, jota tukevat jo korteissaan monet tunnetutkin mikro-ohjainvalmistajat.

Lisää: MikroElektronika (LINKKI), Sibrain-sivusto (LINKKI), Sibrain-dokumentti (LINKKI, pdf) ja Sibrain-korttitarjonta (LINKKI).