Ilmaisia antureita Teknologia21:n robottikisan rakentajille

Helsingissä marraskuussa järjestettävillä Teknologia-messuilla kilpaillaan oman robotin rakentamisessa. Kisaa tukee myös anturivalmistaja Sick omilla tuotteillaan. Näin yritys haluaa tukea opiskelijoiden mahdollisuuksia rakentaa mahdollisimman mielenkiintoinen voittajatuote.

Tietotekniikan ja elektroniikan seuran Ällistyttävät Robotit 2021 -kilpailu on tarkoitettu yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen joukkueille. Tehtävänä on tehdä robotti, joka tekee jotain mielenkiintoista. Mitä se tekee, on tekijöiden keksittävä. Pääpalkinto kilpailussa on 10 000 euroa.

Sick jakaa robottikilpailijoille rajoitetun määrän antureitaan hakemusten pohjalta. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja lahjoituspäätös sekä mahdollinen antureiden tilaus tehdään käsittelyn jälkeen. Hakemusta ennen kannattaa olla kuitenkin yhteydessä Sickin oppilaitosyhteyshenkilö Matti Kleemolaan, sähköposti matti.kleemola(a)sick.fi

Kaksi vuotta sitten Teknologia19-tapahtumassa järjestetyn robottikisan voitti Metropolia ammattikorkeakoulun First Steps-joukkue (LINKKI).

Lisää: Sick (LINKKI) ja Anazing Robots 2021 -kisasivusto (LINKKI)

Kuvituskuva: Sick