Suojattu tietoturvakännykkä myös yksityisihmisille

Oululaisen Bittiumin Tough Mobile 2 -kännykkään on tarjolla pian tietoturvattu mobiiliratkaisu yksityishenkilöille. Uutuus perustuu suomalaisyrityksen kännykkäosaamisen lisäksi kanadalaisen DEC:n (Digitally Encrypted Communications Group) Secure-tietoturva-alustaan ja maailmanlaajuisesti tietoturvattuihin mobiilipalveluihin.

Kanadalaisyhtiön tietoturva-alusta avulla Bittiumin tietoturvakännykkä tarjoaa yksityishenkilöillä ja pienemmilläkin yrityksille huippuluokan digitaalinen tietoturva ja yksityisyyden.. DEC:n Secure -alusta on integroitu kiinteästi Bittium Tough Mobile™ 2 -älypuhelimiin.

Jari Sankala, Bittium.

Kanadalaisyhtiön DEC Secure suojaa mobiiliympäristön kokonaisuudeltaan. Käytössä on aina päällä oleva VPN, päästä päähän -salaus sekä muita tietoturva- ja yksityisyysominaisuuksia. Lisäksi DEC Secure tarjoaa pääsyn kommunikaatio-, rahoitus-, maksu- ja tiedonsiirtokeskeisiin sovelluksiin.

”Olemme jo pitkään tarjonneet tietoturvallisia ratkaisuja viranomaisasiakkaille, ja nyt DEC:in palvelun myötä myös yksityisillä kuluttajilla on mahdollisuus hyödyntää vahvaa salausteknologiaa”, kertoo Bittiumin Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja Jari Sankala.

Yhdessä Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelimen kanssa, DEC:in salattu ohjelmistoalusta ja maailmanlaajuinen mobiilidatapalvelimien verkko tarjoavat luotettavan järjestelmän salatun ja luokitellun tiedon käsittelyyn ja siirtämiseen, sekä varmistavat ennennäkemättömän tietoturvan mobiiliviestinnässä.

Taustaa: Oululaisen Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelimessa yhdistyvät laite- ja ohjelmistopohjaiset tietoturvaominaisuudet. Siinä on myös laitteeseen kajoamisen tunnistava ratkaisu, yksityisyyspainike, ja valmistajan valvoma ja turvattu tuotanto- ja toimitusketju.

 Lisätietoja: Bittium Tough Mobile 2 (LINKKI) ja DEC (LINKKI)