Suomalainen näppäimistöyritys laajentaa verkkostriimaukseen

Entisten nokialaisten perustama Loupedeck on kerännyt uuden kahden miljoonan euron rahoituskierroksen zVenturesilta, joka on pelaajien lifestyle-brändi Razerin sijoitusyhtiö. Suomalaisyrityksen uusin tuote on verkon livestriimausta varten kehitetty Live -konsoli.

Loupedeck CT

Uudella lisärahoituksella vauhditetaan laajentumista erikoisnäppäimistöjen markkinoilla kuvien editointinäppäimistöistä verkon livestriimauksen näppäimistöihin ja ohjelmistoihin.

”Tuore askeleemme livestriimauksen maailmaan on antanut meille mahdollisuuden auttaa myös striimaajia”, sanoo Loupedeckin toimitusjohtaja ja perustaja Mikko Kesti.

Loupedeck+

Helsinkiläinen Loupedeck on kasvanut vuoden 2016 jälkeen nopeasti ja on jo yrityksen mukaan alan johtava kustomoitavien editointikonsoleiden brändi niin ammattilaisten kuin harrastajien keskuudessa.

Viime vuonna yrityksen liikevaihto oli viisi miljoonaa euroa ja kasvuyrityksen tavoin tulos miljoonan verran tappiolla.

Uusien erikoiskonsolien avulla on tarkoitus avittaa pelaajia ja livestriimaajia tuottamaan helpommin uudenlaista haluttavaa sisältöä verkkoon. Se selittää myös pelialan sijoitusyhtiön kiinnostuksen suomalaisyritystä kohtaan.

’’Odotammekin innolla läheistä yhteistyötä Mikon ja hänen tiiminsä kanssa Loupedeckin kiihdyttäessä laajentumistaan livestriimausmarkkinoille – ja siitä yhä eteenpäin”, sanoo Razerin Cho Weihao.

Lisää: Aiemmat Loupedeck-yritystä käsitelleet uutiset Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI)

Kuva: Loupedeckin live -konsoli.