Kyberturvaosaaja Innofactorin uuden yksikön vetäjäksi

Suomalainen it-talo Innofactor on nimittänyt työelämäprofessori Jarno Limnéllin uuden kyberturvallisuusyksikkönsä johtoon. Yksikön tavoitteena on vahvistaa alan luottamusta ja turvallisuutta yhteistyössä Microsoftin ja KPMG:n kanssa.

Limnéllin vetämä uusi yksikkö tulee tarjoamaan sekä kyberturvallisuuden konsultointipalveluja että Microsoftin Azure Securityyn ja Microsoft 365 Securityyn perustuvia julkisen pilven tietoturvaratkaisuja.

Aalto-yliopiston työelämäprofessorina toimiva Jarno Limnéll kuuluu myös Innofactorin Suomen johtoryhmään. Hän vastaa myös yrityksen pohjoismaisen kyberturvallisuustarjooman kehittämisestä.

Limnéll on koulutukseltaan sotatieteiden tohtori, VTM ja majuri evp. ja on työskennellyt turvallisuusasioiden parissa 25 vuotta julkishallinnossa, yrityselämässä ja akateemisessa maailmassa. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Tosiboxissa, Insta Groupissa sekä McAfeessa ja Stonesoftissa.

Uuden Innofactorin yksikön perustamisen myötä yrityksen yhteistyö KPMG:n kanssa laajenee myös kyberturvallisuuden osa-alueelle. Yrityksessä työskentelee kaikkiaan yli 500 asiantuntijaaSuomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.