Cyber Security Nordic siirtyy tammikuulle

Korona vaikuttaa edelleen tapahtumien järjestämiseen. Viimeisin esimerkki on lokakuuksi messukeskukseen suunniteltu Cyber Security Nordic -tapahtuma, joka siirtyy lokakuulta ensi vuoden tammikuulle hybriditapahtumaksi.

Messukeskus sopi siirrosta yhdessä tapahtuman toimeksiantaja Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry:n kanssa. Syynä oli, että kansainvälisenä tapahtumana se olisi vaatinut  matkustamista ja edelleen useissa isoissa yrityksissä on lokakuussa vielä matkustuskielto.

Viime kevään verkkotapahtuma onnistui hyvin, mutta verkkotapahtumalla ei koskaan pystytä korvaamaan kohtaamisia, mutta hybridimallilla pyritään hakemaan molempien muotojen parhaimmat edut.

Tammikuun Cyber Security Nordic 2022 tullaan järjestämään 11.–12.1.2022 Pasilassa messkeskuksen kongressisiivessä ja verkossa. Samaan aikaan messukeskuksessa tullaan järjestämään myös Turvallisuus-, Kiinteistö- ja AV-alueen messut.

Tietoturvatapahtuman ohjelma julkaistaan vielä syyskuun lopussa.  Luvassa on huipputason kansainvälisiä esiintyjiä, ja keskusteluissa leikataan niin politiikkaa, taloutta kuin tulevaisuuden visioita. Tapahtuma paneutuu digitaalisen turvallisuuden uuteen normaaliin keynote-puheenvuoroin, case-esimerkein ja keskusteluin

Tapahtuman järjestää Messukeskus toimeksiantajanaan Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry. Strategisia kumppaneita ovat Accenture Security, F-Secure, Huawei, Microsoft, Rafael Advanced Defence Systems ja Trend Micro. Lisää: Uusiteknologia.fi:n messu- ja kongressilistaus muutoksineen 2021-2022 (LINKKI). Päivitetty 15.9.2021.

Kuvituskuva: Cyber Security Nordic vuonna 2019 Messukeskuksessa. Kuva: Messukeskus