Marraskuun Teknologia2021-messut peruttu – siirtyy toukokuulle 2022

Marraskuun alkuun suunniteltu Teknologia2021-messut siirtyy keväälle. Lisäksi marraskuuksi ideoitu yhden  päivän Pre-Event-verkostumistapahtuma jää pois vähäisen näytteilleasettajamäärän takia. Seuraava Teknologia22-näyttelytapahtuma on vuorossa ensi vuoden toukokuussa 3.-5.5.2022. Päivitetty 26.10.2021.

Joka toinen vuosi järjestettävä teknologia-alan katselmus piti siirtää vaikka Suomen aivan tiukimmat tapahtumarajoitukset ovat poistumassa. Monissa yrityksissä koetaan järjestäjien mukaan yhä epävarmuutta messuille osallistumisesta.

”Rajoitusten poistumisesta huolimatta monissa yrityksissä on vielä voimassa esimerkiksi matkustusrajoituksia ja etätyösuosituksia, jotka purkautuvat viiveellä syksyn aikana, sanoo Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström.  Esimerkiksi Syyskuun Tampereella järjestetty Alihankinta-messujen kävijämäärä tipahti aiemmista kävijämääristä alle puoleen.

Monille yrityksille messuosallistuminen on vuoden suurin markkinointi-investointi, joten tänä syksynä teknologia-alan tapahtuman osalta koronan tuomat riskit koettiin liian vaikeiksi.  Myös Teknologia-messujen korvaajaksi marraskuulle ideoitu  yhden päivän Pre-Event-verkostumistapahtuma jää messujen mukaan pois vähäisen näytteilleasettajamäärän takia eli seuraava täysmittainen Teknologia-tapahtuma järjestetään vasta ensi vuoden toukokuussa 3.-5.5.2022.

Kuvituskuva: Teknologia19-messut

Lisää: Teknologia22-sivusto (LINKKI).

Päivitetty 26.10.2021.