Kompakti mininäppäimistö kierrätetystä PCR-muovista

Logitech on esitellyt pienikokoisen ja langattoman Logitech MX Keys Mini -näppäimistön PC- ja Mac-tietokoneille. Uuden kompaktin näppäimistöjen muoviosat on valmistettu osittain jo kierrätetystä PCR-muovista.

Logitech MX Keys Mini -näppäimistö tarjoaa täydellisen kirjoituskokemuksen normaalikokoisilla painikkeilla, mutta sirommassa muodossa. Näppäimistön minimalistinen muotoilu ilman numeronäppäimistöä sopii mihin tahansa työympäristöön, toimistosta kotiin tai liikkuvaan työpisteeseen.  Lisäksi näppäimistön älykäs taustavalaistus huomaa käsien läheisyyden ja säätää kirkkautta ympäristön valaistuksen mukaan automaattisesti.

Logitech MX Keys Mini hyödyntää yrityksen Perfect Stroke -teknologiaa, joka mahdollistaa miellyttävän painallustuntuman ja hyvän kirjoitustarkkuuden. Pyöreähköt painikkeet löytyvät luonnollisilta paikoiltaan helposti ja vaistonvaraisesti, eikä tilaa ole hukattu työn kannalta tarpeettomille erikoispainikkeille.

Logitech Options -ohjelmiston kanssa näppäimistö tukee kolmea uutta erikoistoimintoa. Näitä ovat Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmien kanssa yhteensopiva sanelupainike, mikrofonin mykistyspainike ja erillinen emoji- eli hymiöpainike.

Uusi näppäimistön voi liittää langattomasti yhtä aikaa jopa kolmeen eri laitteeseen Bluetooth Low Energy -tekniikalla ja lataus voidaan tehdä USB-C-johdolla.

Näppäimistö on yhteensopiva Windows-, Chrome-, Linux-, Android-, macOS-, iOS- ja iPadOS-käyttöjärjestelmien sekä Bluetooth- ja Logi Bolt -liitäntäteknologioiden kanssa.

MX Keys Mini for Mac -näppäimistö on puolestaan optimoitu käytettäväksi macOS-, iOS- ja iPadOS-yhteensopivien laitteiden kanssa. Lisäksi uusi Logitech MX Keys Mini for Business -näppäimistömalli julkaistaan lokakuun aikana.

Logitech MX Keys Mini on saatavana kolmella eri värillä, joita ovat punertava roosa, ajaton vaaleanharmaa ja grafiitinmusta. Logitech MX Keys Mini for Mac on saatavana Applen mukaisesti valkoisena.

Logitech MX Keys Mini -näppäimistöjen muoviosat on valmistettu kierrätetystä PCR-muovista. Grafiitinmustan kohdalla määrä on 30 prosenttia, kun taas vaaleanharmaassa ja roosanvärisessä näppäimistössä kierrätysmuovia on 12 prosenttia. Vuoden 2021 loppuun mennessä kaikki Logitechin työkäyttöön suunnitellut hiiret ja näppäimistöt sisältävät jossain määrin kierrätysmuovia.

Lisää: Logitec (LINKKI)