Insta kokosi turva- ja kyberosaamisensa yhteen

Tamperelainen Insta Group yhdistää kaiken kyberturvallisuuden, puolustuksen ja teollisen digitalisaation asiantuntemuksensa yhteen yritykseen. Yhtiön nimeksi tulee Insta Advance Oy, johon yhdistyvät Insta DefSec, Insta Digital ja Insta Secrays.

Insta hakee yhdistymisellä lisää tehokkuutta älykkään teollisuuden, puolustuksen ja kyberturvallisuuden osaajana ja konsulttina. ’’Tällä askeleella vahvistamme strategiamme mukaista kyvykkyyttämme merkittävästi’’, sanoo. Insta Groupin toimitusjohtaja Henry Nieminen.

Insta Groupissa on yli tuhat työntekijää ja kuluvan vuoden liikevaihtoarvio on 150 miljoonaa euroa.

Konserniin kuuluu kolme toimialayhtiötä, joita ovat sähköautomaation ratkaisutoimittaja Insta Automatio, avioniikan, miehittämättömän ilmailun ja korkeateknologian Insta ILS ja juuri perustettu kyberturvallisuuden ja turvallisen digitalisaation Insta Advance.