Uutuusmuuntimia tarkkaan virranmittaukseen

Sveitsiläisvalmistaja LEM on tuonut uudet HTRS-sarjan anturit raideliikenteen ja teollisuuden erittäin tarkkaan virranmittaussovelluksiin. Muuntimien nimellisvirta-alueet ovat 10, 30 ja 50 ampeeria, DC, AC ja pulssimaisena.  35 grammaa painava anturit ovat yli 70 prosenttia kevyempi kuin aiemmat vastaavanlaisiin sovelluksiin saatavilla olleet avattavasydämiset virtamuuntajat.  

LEMin HTRS-virtamuunninsarja soveltuu tuotteen avattavasydäminen rakenteen takia kiskoliikenteen sovelluksien jälkiasennuksiin sekä vähentämään uusien asennuksien kustannuksia. Rakenteensa ja vakioidun 4-20 mA:n lähdön ansiosta sitä voidaan käyttää myös automaatio- ja aurinkovoimalasovelluksissa.

Anturin patenttihakemuksella suojattu ensiöpiiri yhdessä kahden magneettikenttiä tunnistavan asiakaskohtaisen piirin kanssa mahdollistavat tarkan virran mittauksen. Anturit täyttävät normaalien standardivaatimusten lisäksi IRIS-kiskoliikennestandardien (International Railway Industry Standards) vaateet. Erittäin korkeasta eristystestijännitteestä (6,0 kV) huolimatta kompakteja, kooltaan vain 72 x 29 x 26 millimetriä

Lisää: LEM (LINKKI)

Tunnisteet