Tehohoitolaitteisiin myös muovisia kertakäyttöliittimiä

Lemo tarjoaa terveydenhuollon leikkaus- ja tehohoitolaitteisiin metallin lisäksi muovisia itsestään lukittuvia push-pull-tyyppisiä Redel-liittimiä. Niistä on tarjolla steriloitavissa olevia sekä kertakäyttöisiä versioita kohteisiin, joissa sterilointi ei ole mahdollista.

Lemo B- ja Redel P-sarjoissa käytetyt muovimateriaalit ovat FDA:n hyväksymiä materiaaleja (PSU, PEI ja muut PSU-pohjaiset materiaalit). Valmistaja suosittelee liittimistä erityisesti PEI- ja PPSU-materiaaleja käyttökohteisiin, joita steriloidaan tiheään.

Push-Pull-liittimiä on saatavana IP50-, IP67- ja IP68-versiona. Sähköiset kontaktit on kullattu ja liittimen rakenne tarjoaa korkean luotettavuuden valvonta- ja tehohoitosovelluksissa. Yrityksen Yhdysvaltain ja Northwire-tuoteet ovat ISO 13485 -sertifioituja.

Lemon Redel-on Lemon lääketieteellisten muoviliittimien yleinen tuotemerkki, kun taas yrityksen omalla tuotemerkillä myydään metalliliittimiä emc-suojauksella.

Lisää: Lemo (LINKKI), Push-pull-kiinnitys (LINKKI), lääketieteen liitimet (LINKKI), Lemo B (LINKKI) ja Redel P (LINKKI) tuotetiedot ja yhteydet (LINKKI)