Sulautetun laitteen kehitys verkon kautta 4 dollarilla päivä

Sulautettujen laitteiden rakentajat voivat verkon kautta testata laiteratkaisuja ilman omaa laitteistoa MikroElektronikan uuden Planet Debug-verkkopalvelun avulla. Ratkaisun avulla yrityksen laite- ja ohjelmistoratkaisuja voidaan kehittää etänä neljän dollarin päivähintaan.

Suunnittelijat voivat varata aikaa MikroElektronikan Planet Debugin palvelualustan kautta heidän tarpeidensa mukaan konfiguroidulle Planet Debug -etäasemalle. Kehittäjät voivat aloittaa kokeilemisen ja kehittämisen heti seuraavana päivänä. Tällä tavalla on mahdollista kokeilla ja arvioivat monia erilaisia laitteistolähestymistapoja ilman suuria laitteistoinvestointeja.

MikroElektronika konfiguroi asiakkaille käyttöön tarvittavat Mcu/oheislaite/näyttö-yhdistelmät.

MikroElektronikan toimitusjohtaja Neb Maticin mukaan uudenlainen hardware-as-a-service on suunnittelun tulevaisuus. Ratkaisulla voidaan säästää merkittävästi suunnitteluaikaa, kustannuksia ja mahdollistaa hyvin joustavan suunnittelun.

Uusi etäratkaisu sopii hänen mukaansa hyvin myös lyhytaikaisiin kehitystarpeisiin sekä opetukseen, jossa tarvitaan vain rajoitetusti kehitysaikaa. Tällä hetkellä palvelu kattaa yli 74 erilaista kehityskorttia Planet Debug -asemilla, jota on vuokrattavissa hintaan neljä dollarilla päivässä.

Planet Debug-ratkaisun kautta kehittäjät voivat helposti etänä kokeilla, testata ja korjata omia sovelluskoodejaan reaaliaikaisesti yrityksen Necto Studio IDE:n (Integrated Development Environment) kautta.

Kohdelaitteisto yhdistetään Codegrip-nimisellä ohjelmointi- ja virheenjäljitystyökalulla, joka liitetään joko USB- tai WiFi-yhteyden kautta etäkäytettäväksi. Tarjolle tulevat niiden lisäksi yrityksen Click- ja Sibrain Mcu-, Fusion-kehityskortit. Yritys käyttää muun muassa Microchipin, Renesasin ja Toshiban piirejä korteissaan.

Lisää: Mikroe (LINKKI), Planet Debug (LINKKI), Codegrip (LINKKI), Necto Studio (LINKKI)