UPS-laite näytöllä ja tietoturvalla

Suomessakin tuotantoa tekevä Eaton on julkistanut uuden tulokkaan UPS-tuoteperheeseensä. Uusi 5PX Gen2 tarjoaa tietoturvaominaisuudet infonäyttöineen. Ne tekevät siitä sopivan juuri yritysten ja Edge-reunaverkkojen suojausratkaisuihin.

Toisen sukupolven Eaton 5PX UPS sisältää työkalut etävalvontaan ja -käyttöön sekä integrointiin IT-ympäristön kanssa. Eatonin Intelligent Power Software toimii myös yhteen virtualisointiympäristöjen ja pilvenhallintatyökalujen kanssa.

5PX Gen2:n LCD-näyttö tekee sen asetusten määrittämisestä helppoa ja intuitiivista. UPS-laite sisältää asennusopastuksen, joka nopeuttaa sen käyttöönottoa. Etähallinta ja laiteohjelmistopäivitykset voidaan toteuttaa Eatonin lisävarusteena saatavalla Gigabit -verkkokortilla.

Uusi 5PX Gen2 tarjoaa valmistajan ilmoituksen mukaan 11 prosenttia enemmän virtaa siihen kytkettyihin palvelimiin kuin kilpailevat UPS-laitteet. Energiankulutus mitataan jokaiselta pistorasiaryhmältä ja on nähtävissä laitteen näytöltä sekä Intelligent Power Manager -sovelluksen kautta.

UPS-laitteeseen kytketyt palvelut voidaan myös priorisoida, jotta niistä tärkeimpien tavoitettavuus saadaan maksimoitua. Virrankytkentää ja palvelujen palautusta voidaan hallita kuormitussegmentin ohjauksella. Netpack-mallit suojaavat digitaalista sisältöä kahden tietoturvasertifikaatin antamalla varmuudella (UL 2900-1 ja IEC 62443-4-2), ja tarjoavat yhteyden Eatonin Cyber Secured Monitoring -pilveen.

Uutta 5PX Gen2-mallia on saatavilla neljässä koossa välillä 1000 VA ja 3000 VA, ja se soveltuu tarvittaessa sekä räkki- että torniasennuksiin Jalusta- ja kiskosarjat sisältyvät kaikkiin malleihin.

Lisää: Eaton (LINKKI) ja  tuotetiedot (LINKKI).