Finnair laajentaa digikehitystä Aurinkorannikolle

Finnair avaa ensi vuonna ohjelmistokehityskumppaninsa Wunderdogin kanssa teknologiakeskuksen Espanjan Málagaan. Uusi kehitystiimi tulee tekemään lentoyhtiölle tulevaisuudessa tarvittavia digitaalisia palveluja.

Ohjelmistokehittäjät palkataan Wunderdogin palvelukseen, mutta he työskentelevät tiiviinä osana Finnairin omaa kehitystiimiä, rakentaen digitaalisia ratkaisuja Finnairille.

“Digitaaliset palvelut ovat tärkeä osa modernin laatulentoyhtiön tarjontaa ja ne muodostavat olennaisen osan Finnairin asiakaskokemuksesta”, sanoo Finnairin digiratkaisujen kehityksestä vastaava Seppo Pöyhönen.

Rekrytointi alkaa vuoden 2021 lopulla, ja teknologiakeskuksen toiminta alkaa vuoden 2022 ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

“Yhteistyö Wunderdogin kanssa vahvistaa kykyämme edistää strategisia kehityshankkeita, ja tarjoaa meille laajemmat mahdollisuudet saada tiimiimme huippuosaajia alalla, jossa osaamisesta on kova kilpailu”, Pöyhönen sanoo.

Hanke tulee myös tukemaan Wunderdogin muiden asiakkaiden digitaalista kehitystä Euroopassa.

“Toiminnassamme yhdistyvät nykyaikaiset, digitaaliset työskentelytavat, hajautettu ketterä toimitusmalli, sekä ensiluokkainen osaaminen Helsingissä, Berliinissä ja pian myös Málagassa. Tällä skaalautuvalla toimintamallillamme pystymme vastaamaan digitaalisten palveluiden kehittämisen nousevaan kysyntään”, sanoo Mika Viskari, Wunderdogin perustaja ja Head of Business Development.