Tee rahaa sulautetun laitteesi käyttöliittymillä

Ohjelmistotyökaluja markkinoiva QT tuo asiakkailleen uuden Digital Advertising -ratkaisun, jonka avulla kehittäjät voivat hyödyntää mobiili- ja työpöytäympäristöissä toimivia sovelluksiaan sekä sulautettuja laitteita uudenlaisina tulonlähteinä.

Suomalaisen QT-yhtiön uusi ratkaisu tarjoaa graafisille suunnittelijoille ja kehittäjille uudenlaisen tavan yhdistää mainontaa monimutkaisiin käyttöliittymiin. Ne voivat uuden palvelun avulla rakentaa ja kaupallistaa itselleen sopivan digitaalisen mainonnan liiketoimintamallin monialustaisille tuoteportfolioilleen, prototyypistä lopputuotteeseen.

Qt-palvelu tarjoaa myös mainostajille uudenlaisia mahdollisuuksia aiempaa laajempien markkinointikampanjoiden pyörittämiseen sulautettujen laitteiden käyttöliittymissä. Se mahdollistaa digitaalisten mainosten tuonnin Qt:lla rakennettuihin näyttöihin että alustan digitaalisten mainoskampanjoiden ja mainosaineistojen hallintaan.

”Kaupallistaminen onnistuu jopa alle tunnissa, kun palvelun avulla voidaan välttää huonosti sopivien kaupallistamistyökalujen integroinnista aiheutuvat haasteet”, mainostaa The Qt Companyn Senior Vice President, Ventures Petteri Holländer.

Qt-käyttäjät esimerkiksi älyliikenteessä, matkailu- ja ravintola-alalla sekä peliteollisuudessa, pilotoivat jo Qt Digital Advertising -palvelua.

Lisää:  Qt Digital Advertising -palvelu (LINKKI)