Suomessa myydään vuosittain yli 100 000 käytettyä kännykkää – nyt myös yrityksille

Suomessa myydään vuosittain yli satatuhatta käytettä kännykkää. Nyt Telia tuo kunnostetut kännykät kuluttajien lisäksi myös yritysasiakkaille.  Kuluttajille Telia toi ensimmäiset kierrätyspuhelimet tarjolle vuonna 2019.

Käytettyjen digilaitteiden kierrätyksen ja uudelleenkäytön suosio on kasvanut hurjasti. Tämä näkyy monien muiden toimijoiden lisäksi myös Telian myyntitilastoista, jossa ensimmäinen kierrätyspuhelin nousi ensimmäistä kertaa myydyimpien puhelinten listalle joulukuussa 2021.

Telia tuo yrityksille mahdollisuuden hankkia hyväkuntoisia käytettyjä laitteita henkilöstölleen joko ostettuna tai kuukausimaksullisena palveluna. Tarkistetut, kunnostetut ja vuoden takuulla varustetut Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat ympäristölle parempi vaihtoehto laadusta tinkimättä.

”Puhelimien akkujen kunto sekä muut toiminnot on testattu ja laite on puhdistettu huolellisesti aiemman käytön jäljistä. Mahdollisissa kunnostuksissa käytetään vain valmistajan virallisia osia”, sanoo Telia Recycled -hankkeesta yrityksille vastaava Klaus-Emil Pakalén.

Kierrätyspuhelin on nyt myös selkeä vaihtoehto yrityksille, kun uusien laitteiden saatavuudessa on ollut jopa saatavuusongelmia globaalin komponenttipulan vuoksi.

’’Viime elokuussa Telian kierrätyspuhelimien myynti kasvoi jopa 60 prosenttia edellisvuodesta. Nyt alkava myynti yritysasiakkaillemme tukee tavoitettamme lisätä merkittävästi kierrätyspuhelimien osuutta laitemyynnistä”, Klaus-Emil Pakalén jatkaa.

Telialla kierrätettyjen yrityslaitteiden valikoimassa on tällä hetkellä kahdeksan erilaista puhelinmallia.

Lisää: Aiemmat kunnostettuja älykännyköitä käsitelleet uutisartikkelit (LINKKI).

Kuva: Telia