Pikkukone näytön taakse piiloon

Dell on esitellyt pienikokoisen OptiPlex 3000 Thin Client -tietokoneen, joka sopii vaikka näytön taakse ja tekee helpoksi virtuaalityöpöytiin siirtymisen. Uutuus tulee tarjolle yrityksen oman ThinOS:n lisäksi Ubuntu Linuxilla ja Windows 10 IoT Enterprise -käyttöjärjestelmillä.

Intelin N-sarjan Pentium Quad -ja Celeron -suorittimilla (N6005 ja N5105) varustetuissa Dell OptiPlex 3000 Thin Client- koneissa on DDR4-muistia aina 16 gigaan asti ja 32 gigatavun eMMC -muistia.

Lisävarusteena uutuuksiin saa 256 gigatavun SSD-massamuistiyksikkö. Näyttötukea on jopa kolmelle Intelin 4K-ohjaukselle. Verkkoliitäntää voi laajentaa Wifi 6:lla. Yritys korostaa julkistustiedotteeessa myös oman ThinOS -käyttöjärjestelmän tietoturvaominaisuuksia. Lisäksi se voidaan yhdistää Wyse Management Suiteen ja myös  Citrix Workspace on tarjolla.

Lisää: Dell Technologies (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI)