Uusi WithSecure fokusoi yritystietoturvaan

Suomalainen tietoturvayhtiö F-Secure lanseeraa yritystietoturvalle uuden WithSecure-yhtiön ja brändin. Nimi perustuu näkemykseen, jossa  kyberturvallisuuden tulee olla kiinteä osa liiketoimintaa, digitaalista yhteiskuntaa ja yhteistyötä. 

Tietoturvayhtiö F-Securen uusi strategia perustuu toimintojen eriyttämiseksi kahdeksi vahvaksi liiketoiminnaksi. WithSecure-brändin lanseeraus on jatkoa helmikuussa 2022 tehdylle alustavalle ilmoitukselle jakautua kahdeksi erilliseksi yritykseksi.

Uusi WithSecure jatkaa F-Securessa kertynyttä osaamista, käytännönläheistä tutkimusta,  teknologiaa ja palveluita. Kuluttajien tietoturvatuotteet ja palvelut jatkavat puolestaan F-Secure-tuotemerkin alla.

WithSecure:n portfolio koostuu pilvipohjaisesta ja älykkäästä päätelaitesuojauksesta, sisällönsuojauksesta pilvipalveluissa, hallitusta tietoturvahyökkäysten esto-, tunnistus- ja torjuntapalvelusta sekä laaja-alaisesta kyberturvallisuuden konsultoinnista.

Lisää: WithSecure (LINKKI) ja palvelutarjoama (LINKKI).