Automaattikäännökset langattomiin kuulokkeisiin – myös suomeksi

Kiinalaisvalmisteiset Baidu Xiadun langattomat uutuuskuulokkeet kääntävät kännykän kanssa suomenkielistä puhetta englannista ja yli 40 muusta kielestä. Ratkaisu kääntää puheen ja näyttää käännökset myös puhelimen näytöllä.

Kiinalaiset Xiaodu Du Smart Buds Pro -kuulokkeiden avulla voi puhua vaikkapa ravintolan tarjoilijalle tai hotellin vastaanottovirkailijalle omalla kielellään.  Xiaodu-puhelinsovelluksen avulla voi myös tallentaa puheääntä haluamistaan äänilähteistä ja puheluista. Ratkaisu toimii normipuheluiden lisäksi myös WhatsApp- tai Messenger-puheluissa.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan silikonitulpat neljässä eri koossa. Xiaodu-puhelinsovelluksessa on lisäksi toiminto, jolla voi testata mitkä tulpat ovat omille korville sopivat. Näin kuulokkeet on helppo sovittaa eri kokoisille korvapareille.

Kuulokkeissa on 40 desibelin aktiivinen melunvaimennus. Ne hyödyntävät lisäksi tekoälyalgoritmeja taajuuskorjaimessaan. Yhdellä latauksella käyttöajaksi tulee seitsemän tuntia ja säilytyskotelolla 34 tuntia. Kuulokkeiden suojaus on IPX4 ja yhteydet hoituvat Bluetooth 5.2-muodossa.

Lisää: Baidun Xiadu-kuulokkeet (LINKKI) ja edustaja East & West Distribution (LINKKI)