Langattomat anturit kunnonvalvontaratkaisuun

Valmet esittelee meneillä olevassa Teknologia22-tapahtumassa uudistetun kunnonvalvontaratkaisun. Siinä ovat käytössä  automaattisen värähtelypoikkeamien tunnistustyökalu sekä liitynnät langallisille kuin langattomille värähtelyantureille. Ratkaisu on osa Valmetin DNA -automaatiojärjestelmää.

Teknologia22 – Uutta Valmet DNA -käyttöliittymää voidaan käyttää paikallisverkossa tai etänä suojatun internetyhteyden kautta.  Se sisältää automaattisen poikkeamatunnistuksen, jokaraportoi värähtelymuutokset varoittaen mahdollisista konevioista jo aikaisessa vaiheessa.

Poikkeamatunnistus perustuu mittaushistoriaan eikä siksi vaadi ennalta määritettyjä hälytysrajoja. Automatisoitu diagnostiikkasovellus tunnistaa vikatyypit ja niiden vakavuuden mitatun värähtelytiedon perusteella.

Valmet tarjoaa ratkaisuun laajan valikoiman erilaisia värähtelyantureita. Yhtiö tuo perinteisten langallisten antureiden rinnalle myös langattomia antureita ja mittamoduuleita. Niistä on tarjolla langattomina pietsosähköiset kiihtyvyysanturit, MEMS-kiihtyvyysanturit ja ulkoisille antureille mittausmoduulit.

Lisää: Valmetin uusi kunnonvalvontaratkaisu (LINKKI) ja langattomat anturiratkaisut (LINKKI).