Nokia-johtaja siirtyy uuteen yritykseen

Nokian henkilöstöjohtajana toiminut Stephanie Werner-Dietz jättää yhtiön kesän lopulla siirtyäkseen toiseen yritykseen. Hän on työskennellyt Nokiassa vuodesta 1998 lähtien ja henkilöstöjohtajana vuodesta 2020 alkaen. 

Stephanie Werner-Dietz tuli Nokian palvelukseen ensimmäistä kertaa Kiinassa vuonna 1996 tekemään diplomityötään ja vuonna 1998 pysyvästi Saksan organisaatioon henkilöstöhallinnon konsulttina. Sittemmin hän on työskennellyt erilaisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä Nokiassa ja NSN:ssä ympäri maailmaa.

Werner-Diezin johdolla Nokian henkilöstöorganisaatio on uudistettu äskettäin, kun hän esitteli Nokialle uuden henkilöstöstrategian, jossa korostuu kasvu, henkilöstön kehitys sekä teknologiajohtajuuden luominen ja säilyttäminen.

“Päätös oli minulle äärettömän vaikea. Olen työskennellyt Nokiassa valmistumisestani lähtien ja kiitollinen saamistani mahdollisuuksista.”, sanoi Stephanie Werner-Dietz. Hänen mukaansa Nokia tulee aina olemaan osa minua.

Uuden henkilöstöjohtajan haku käynnistyy Nokian tiedotteen mukaan välittömästi ja prosessin etenemisestä luvataan tiedottaa myöhemmin. Werner-Dietz jatkaa vielä yhtiössä nykyisessä tehtävässään 31. elokuuta 2022 asti.