Teknologia22-messuilla 8000 kävijää – seminaarivideot katsottavissa!

Helsingin Teknologia 22 -tapahtuma oli ensimmäinen pandemian jälkeen järjestetty suurempi alan tapahtuma. Kolmessa päivässä messuihin tutustui 8054 kävijää ja mukana oli lähes 400 yritystä. Mukana on linkki tapahtuman seminaarivideoihin.

Patoutunut tarve kohtaamisiin leimasi edelleen tunnelmia, mutta tapahtumaan osallistuneet yritykset kiittelivät mahdollisuutta päästä tapahtuman kautta yhteyksiin asiakkaidensa kanssa kolmen vuoden odotuksen jälkeen.

Tapahtuma järjestettiin edellisen kerran syksyllä 2019, jolloin kävijöitä oli 14 558 ja näytteilleasettajia lähes viisisataa, joten niistä luvuista jäätiin vielä selkeästi.

Korona siirsi tapahtumaa kahdesti. Syksyisin aiemmin järjestetty tapahtuma siirtyi vielä uudestaan viime marraskuulta kevääseen, mutta jo ensi vuonna tapahtuma järjestetään tutulla paikallaan 7. – 9.11.2023.

Lisää: Aiemmat Uusiteknologia.fi:n Teknologia22-tapahtumaa käsitelleet uutiset (LINKKI) ja  UUTTA!! Teknologia22-messujen eri ohjelmalavojen videotallenteet (LINKKI).

Kuvat: Suomen messut / Teknologia22

Pävitetty