Teknologia22-messut keräsi 8000 kävijää

Helsingin Teknologia 22 -tapahtuma oli ensimmäinen pandemian jälkeen järjestetty suurempi alan tapahtuma. Kolmessa päivässä messuihin tutustui 8054 kävijää ja mukana oli lähes 400 yritystä. Vuonna 2019 kävijöitä oli 14 558 ja näytteilleasettajia lähes viisisataa.

Patoutunut tarve kohtaamisiin leimasi edelleen tunnelmia, mutta tapahtumaan osallistuneet yritykset kiittelivät mahdollisuutta päästä tapahtuman kautta yhteyksiin asiakkaidensa kanssa kolmen vuoden odotuksen jälkeen.

Tapahtuma järjestettiin edellisen kerran syksyllä 2019. Poikkeukselliset vuodet vaikuttivat tapahtuman järjestämisajankohtaan; aiemmin syksyisin järjestetty tapahtuma siirtyi vielä kerran viime marraskuulta kevääseen.

Seuraavan kerran Teknologia-tapahtuma järjestetään Helsingissä 7. – 9.11.2023.

Lisää: Aiemmat Uusiteknologia.fi:n Teknologia22-tapahtumaa käsitelleet uutiset (LINKKI).

Kuvat: Suomen messut / Teknologia22