Delliltä tehokas insinöörityöasema

Tietokonevalmistaja Dell on tuonut tarjolle AMD:n Ryzeni Threadripper PRO -prosessorilla varustellun Precision-tehotyöaseman. Tallennustilaa on saatavilla aina 56 teratavuun asti.

Dell on lanseerannut tehokkaan Precision-sarjan tehotyöaseman. Uusi Precision 7865 Tower -tietokone hyödyntää ykkösversioissa 64-ytimistä AMD:n Ryzen Threadripper PRO 5000 WX-Series -prosessoria.

Uutuus on suunniteltu, jotka tarvitsevat suuria työkuormia käsittelevän tehokkaan työkoneen. Uutuus voi palvella esimerkiksi analysoimassa valtavia tietojoukkoja, suunnittelua ja esimerkiksi lisätyn todellisuuden AR- sekä virtuaali- ja tekoälyalueen kehittämiseen.

Koneessa voi olla maksimissaan tera DDR4 ECC -muistia ja täysi sarja ammattitason näytönohjainta esimerkiksi 32 Gt AMD Radeon PRO W6800- tai 48 Gt NVIDIA RTX A6000 -näytönohjain. Lisävarusteena on myös Thunderbolt 3. Koneen huoltoa ja laajennusta varten kone on tehty helposti ilman työkaluja avattavaksi laitteen irroitettavan etu- ja sivupääsyn ansiosta.

Lisää: Dell (LINKKI)