Roiskeenkestävä langaton näppäimistö

Logitech on tuonut rannetuella varustetun ja helposti puhdistettavan Logitech K650 -näppäimistön pikatoiminnoilla. Näppäimistö on langaton ja roiskeenkestävä.

Logitech Signature K650 -näppäimistön on vaivaton ottaa mukaan juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Kahdesta AA-sormiparistosta riittääkin valmistajan mukaan virtaa jopa kolmeksi vuodeksi.

Roisketiiviyden ansiosta näppäimistö on myös helposti puhdistettavissa esimerkiksi kostealla liinalla, mikä ehkäisee sormenpäistä irtoavan lian ja rasvan tarttumista näppäinhattuihin. Nesteen maksimimääräksi kerrotaan 60 millilitraa.

Ergonomisuus korostuu näppäintuntumassa että yhdysrakenteisen rannetuen käyttömukavuudessa. Se tukee kämmeniä ja ranteita tukevasti, mikä takaa miellyttävän ja käsiä rasittamattoman asennon näppäimistöä käytettäessä.

Logitech Signature K650 -näppäimistössä on myös pikanäppäimet, joilla esimerkiksi ruudunkaappausten taltiointi, mikrofonin mykistys ja selaimen helpompi käyttö onnistuvat vain yhdellä painalluksella. Logi Options+ -ohjelmistolla voidaan pikapainikkeita räätälöidä vaivatta omien käyttötarpeiden mukaan.

Näppäimistö toimii Windows-, macOS-, Chrome OS-, Linux-, iPadOS-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi näppäimistö on Chromebook-sertifioitu, mikä takaa täydellisen yhteensopivuuden Chromebook-tietokoneiden kanssa.

Tietokoneeseen tai älylaitteeseen Logitech K650 -näppäimistö voidaan liittää joko Bluetooth Low Energy -yhteydellä tai mukana tulevalla Logi Bolt -vastaanottimella. Yhteys toimii valmistajan mukaan jopa kymmenen metrin etäisyydeltä. Kahdesta AA-sormiparistosta luvataan riittävän virtaa jopa kolmeksi vuodeksi.

Lisää: Logitech (LINKKI) ja tuotetieto K650 (LINKKI).

Päivitetty