Suomalainen innovaatiokonsultti laajene yritysostolla

Suomalainen innovaatiokonsultti Spinverse ostaa ruotsalaisen IMCG International AB:n ja kasvattaa pohjoismaista johtoasemaansa. Samalla henkilöstö kasvaa lähes sataan asiantuntijaan ja liikevaihto vuoteen 2027 mennessä 40 miljoonan euroon vuoteen 2027 mennessä.

Spinverse Oy ja ruotsalainen Impact Management Consulting Group International AB (IMCG) ilmoittivat tänään operatiivisten toimintojensa yhdistymisestä. Voimien yhdistämisen myötä Spinverse vahvistaa edustustaan niin Pohjoismaissa kuin sen ulkopuolella auttaen asiakkaita rakentamaan kestävää liiketoimintaa paremman Euroopan puolesta.

Göteborgissa pääkonttoriaan pitävä IMCG on vaikuttavuushakuinen innovaatio-organisaatio, jonka päätoimialana on kehittää ja johtaa mittavia Euroopan komission ja Ruotsin valtion rahoittamia yhteistyöhankkeita.

Magnus Andersson ja Jonas Norrman perustivat yrityksen vuonna 2008. Yrityksen asiakkaat pyrkivät erityisesti ratkomaan tämänhetkisen energiakriisin haasteita edistämällä siirtymää kestävämpiin energiaratkaisuihin sekä kehittämään älykaupunki- ja liikkuvuusinnovaatioita.

Suomalainen Spinverse puolestaan johtaa ja tuo yhteen laajoja teollisuusjohtoisia t&k-hankkeita ja ekosysteemejä. Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa Nokia, ABB, Sandvik, Stora Enso, Siemens ja Philips.  Yhtiöllä on toimipisteet Suomen lisäksi jo Ruotsissa ja Saksassa.  Yritysten arvioitu yhteinen liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna 12 miljoonaa euroa.

Kuvituskuva: Shutterstock