IFA22: Berliini keräsi yli 161 000 messuvierasta

Kolmen vuoden tauon jälkeen IFA Berlin teki vahvan paluun kuluttaja- ja kodinelektroniikkateollisuuden ykköstapahtumana. Huolimatta rajoituksista ja muista rajoituksista, jotka koskevat edelleen osia Aasiaa, tapahtumaan osallistu viiden päivän aikana yli 161 000 messuvierasta.

Koronaepidemiaan edeltäneisiin vuosiin verrattuna alan ammattilaisten ja ammattivieraiden osuus kaikista osallistujista oli tapahtumajärjestäjä Messe Berlinin mukaan suurempi.

Kestävyys oli tämän vuoden IFA:n yksi suurimmista teemoista laitteiden älykkään liitettävyyden ja älykotien ratkaisujen ohella. Esimerkiksi Cristiano Amon, Qualcommin toimitusjohtaja toi esille yhdistettyjen palveluiden ja laitteiden valtavaa potentiaalia tulevaisuudessa.

Messujen innovaatiokeskus NEXT oli messujärjestäjien mukaan yritysosastojen lisäksi täynnä vierailijoita, jotka halusivat nähdä uusimmat ideat aloittelevilta toimijoilta. innovoijilta ja alan tutkimuslaitoksilta.

Seuraavan kerran IFA-tapahtuma järjestetään Berliinissä 1.-5.9.2023.

Lisää: IFA22 kuvia ja videoita (LINKKI1) ja (LINKKI2) sekä päivittäin ilmestyneet e-messulehdet (LINKKI). Alkuaan Berliinin radiomessuina vuonna 1992 alkaneen tapahtuman historiaan voi tutustua (LINKKIN) kautta.

Kuva: Messe Berlin / IFA 2022